Meroso Foodsin valmistamat tryffelit on päällystetty belgialaisella suklaalla ja niissä on herkullinen tryffelitäyte.
Varmistamme korkean laadun ja täydellisen palvelun.
Eroamme tarjoamalla hyvän valikoiman tavallisia suklaatrufleja, joita täydentää laaja valikoima räätälöityjä tryffeleitä.
Olet oikeassa paikassa! Meillä on etsimäsi belgialainen suklaatrufeli!
Suklaatrufleimme valmistetaan parhaista raaka-aineista, samalla kun pidämme silmällä jatkuvasti trendejä.
Tavalliset suklaatrufelivalikoimat ovat joko tomutettuja tai lastutettuja. Tryffelit valmistetaan ja pakataan tehtaallamme omalla brändillämme, Lemaître.
Herkullisia suklaatruflejamme voidaan myös toimittaa erilaisissa laatikoissa yksityisbrändinä. Pyynnöstä voimme mukauttaa tryffelimme 'markkinoillesi' sopivaksi.
Maitosuklaasta valmistettu lastutettu tryffeli ja kaakaolla tomutettu suklaatrufeli ovat parhaiten myyviä tuotteitamme.
Olemme keskittyneet konseptikehitykseen vuodesta 2005.
Lemaître-valikoima tarjoaa täydellisen valikoiman tomutettuja ja hiutaloituja suklaatruffeleita.
Truffelimme sisältävät hienoa truffelitäytettä, joka on päällystetty parhaalla belgialaisella maitosuklaalla ja koristeltu kaakaojauheella tai suklaahiutaleilla.
Kaikki truffelit valmistetaan tehtaallamme kahdella omistetulla tuotantolinjalla: yksi linja tomutetuilla truffeleilla ja toinen suklaahiutaleilla hiutaloiduilla truffeleilla.
Lemaître-perusvalikoimamme sisältää:
- 6 suklaahiutaleista lajiketta maitosuklaapäällysteessä suorakulmaisessa ballotin-laatikossa (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby)
- 6 kaakaotomutettua lajiketta tuplamaidolla päällystettynä pystysuorassa ballotin-laatikossa (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee)
Tarjoamme myös luksusvalikoiman Lemaître-brändin alla, kysy minimimääristä:
- 105 g suorakulmainen laatikko, joka sisältää 12 hiutaloitua truffelia 3 eri lajikkeessa.
10 % Kappylihappoa, joka on peräisin kookoksesta. Toisin kuin pitkät rasvahapot, MCT:t ohittavat täysin ruoansulatuskanavan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi".
10 % Kollageeni. Veden jälkeen kollageeni on kehon runsain ravintoaine. Se muodostaa 35 % koko kehon proteiinisisällöstä. 25 ikävuoden jälkeen oma kollageenin tuotantomme vähenee, joten ulkoinen kollageeni on erittäin tärkeää pitkäikäisyyden kannalta. Sitä tarvitaan sapen tuotantoon (33 % glysiiniä) rasvan aineenvaihduntaan, ja se lisää ihon kimmoisuutta ja korjausta. Luusi koostuvat 60 % mineraaleista, mutta 90 % luuston proteiinimatriisista on kollageenia. Ruokavaliossamme on puutetta kollageenista, koska nykyään syömme pääasiassa lihaksia, jotka ovat rikkaita metioniinissa ja köyhiä glysiinissä. Metioniinin vastapainoksi tarvitaan glysiiniä. Kollageeni on runsasta glysiinissä, proliinissa ja hydroksiproliini-aminohapoissa.
Macadamiaöljy: runsas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo)
SKU: 5430002193007
Mikä polyoli: 15,6 g
Energia: 386 Kcal, 1455 kJ
Kokonaisrasva: 34,1 g
Mikä tyydyttynyt rasva: 22,1 g
Hiilihydraatit: 16,5 g
Mikä sokeri: 0,9 g
Proteiini: 9,5 g
Suola: 0,7 g
Kuitu: 7,4 g
Belgico-suklaakuorrutus 10 kg:n pussi vetoketjulla pahvilaatikossa saatavilla vain pyynnöstä. Täysi säilyvyysaika 18 kuukautta maito- ja valkosuklaalle, 24 kuukautta tumma suklaalle. Tilaa vain MOQ-erissä, Tumma min. kaakaota 55 %, Maito min. kaakaota 35 %, Valkoinen min. kaakaota 29 %.
Hasselpähkinävoi
Mantelivoi
Pistachio voi
Macadamia voi
Cashew voi
Maapähkinävoi
Pekaanipähkinävoi
MCT-öljy
Monikollageeni
Ei palmuöljyä
Uniikki ‘Cremeux’ rakenne
SKU:5430002193526
Metabolian ja mikrobiston kannalta ystävällinen liukoinen kuitu leivontakäyttöön.
Voidaan käyttää sokerin korvikkeena kalorien vähentämiseksi (sisältää 75 % sokerin kaloreista).
Voi tarjota massaa, rakennetta, suutuntumaa ja säilöntäominaisuuksia, joten sitä käytetään pääasiassa sokerin, tärkkelyksen ja/tai rasvan korvikkeena.
Käytetään usein kuitupitoisuuden lisäämiseen ruoassa. Polidekstroosi ei ole makeutusaine, vaan se on liukoinen kuitu.
Lue lisää polidekstroosista blogikirjoituksestamme täältä.
Makeus on 0,1 sakkaroosista, joten se on yhdistettävä makeutusaineen kanssa.
Glykeeminen indeksi: 4
Glykeeminen kuormitus: 1
Kcal: 1 kcal / gr
Saatavilla: 200 g, 400 g, 800 g pusseissa
Inca’cao:n oma kollageenikompleksi on sekoitus naudan kollageenia (tyypit I ja III), merikollageenia (tyyppi I), dribosea, kananmunankuoren kalvoa (tyypit V ja X), naudan rustokollageenia (tyyppi II), askorbiinihappoa, hyaluronihappoa, vaniljatankoja ja makeutusaineena thaumatinia (katemfe-hedelmä).
Monet ihmiset ovat kysyneet meiltä, miksi vahvistamme tuotteitamme kollageenilla.
Iän myötä oman kollageenin tuotanto alkaa vähentyä.
Yritämme lisätä kollageenin saantia mukavalla tavalla (suklaan kautta!) ilman, että meidän tarvitsee juoda luuliemi koko päivän.
Kollageeni edistää kehon kollageenin tuotantoa sekä luiden ja rustojen, kynsien, ihon, kudosten ja paljon, paljon enemmän normaalia toimintaa! Näiden 'terveysmarkkinointilauseiden' lisäksi todellinen syy on tukea maksaamme (sappirakkoa). Glysiini (33 % kollageenista) on tarpeen sapen tuotannolle. Sappi on kehon pesuaine, joka auttaa hajottamaan rasvahappoja helposti ja erottamaan rasvaliukoiset aineet.
Saatavilla: 200g, 400g, 600g pusseissa
Ne sopivat erityisen hyvin pienten määrien suklaan sulattamiseen ja temperointiin (esikiteyttäminen) käsityöläis- tai puoliteollisissa työpajoissa.
Sulatusastian ominaisuudet:
- taataan pehmeiden suklaiden ominaisuuksien säilyminen
- helppokäyttöinen ja helppo huoltaa
- epäsuora induktiolämmitys lisää turvallisuutta ja hygieniaa!